Info & priser

Information och priser för padel och squash

För att kunna boka tid och spela måste du ha ett spelkonto på bokapadel.nu. Du använder också bokapadel.nu för komma in i hallen och tända banorna. Vill du läsa mer om hur du använder Mobilstyrning genom bokapadel så kan du läsa mer här.

Padel

60 min

Mån – Fre 06.00 – 17.00 = 220 kr
Mån – Fre 17.00 – 21.00 = 360 kr
Mån – Fre 21.00 – 23.00 = 220 kr
Helger 06.00 – 23.00 = 300 kr
Racket hyra = 40kr/person

Squash

45 min

Mån – Fre 06.00 – 17.00 = 100 kr
Mån – Fre 17.00 – 23.00 = 160 kr
Helger 06.00 – 23.00 = 140 kr
Racket hyra = 40kr/person

Utomhuspadel

90 min

Mån – Fre 06.00 – 16.30 = 330 kr
Mån – Fre 16.30 – 21.00 = 450 kr
Mån – Fre 21.00 – 22.30 = 330 kr
Helger: 06.00 – 22.30 = 450 kr

Tennis ute Hittarp

60 min

Alla dagar:
Ordinarie = 120 kr
Medlemmar = 100 kr
Juniorer = 60 kr

Bokningsavgiften dras från spelkontot då bokningen görs. Om avbokningen sker tidigare än 8 timmar innan bokad tid kommer ingen avgift att dras. Om avbokning sker efter 8 timmar innan bokad tid kommer bokningsavgiften att dras från spelkontot även om tiden inte utnyttjas.

Spelkonto

Du fyller på ditt spelsaldo inne på ditt spelkonto på bokapadel.nu. Du kan välja att fylla på konto med Swish, kort eller förbetalda kontokuponger. När du sedan spelar eller bokar tider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.

Registrering

Innan du spelar första gången måste du vara registrerad på bokapadel.nu. Du kan antingen registrera dig genom internet på bokapadel.nu eller om du inte har tillgång till internet gå det också bra att du registrerar dig innan vid terminalen i hallen första gången som du spelar. Det är inte ett krav att ange e-postadress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider. Om du anger att du är medlem vid registreringen måste administratören i din klubb godkänna det, vilket kan ta några dagar. När du blivit godkänd eller nekad meddelas du av ett automatiskt e-post meddelande.

Bokning av Padel och Squashtid

För att boka tid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på ‘Schema’ för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.

Avbokning av tid

För att avboka en tid gå först till ‘Dina bokningar’. Under rubriken ‘Dina kommande bokningar’ ser du dina kommande bokningar. Klicka på ‘Avboka’ och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen ‘Avboka’. Du kan även avboka tid i ‘Schemat’ genom att klicka på din bokade tid (Gul). 
Avbokas tiden 8 timmar innan återfås bokningsavgiften. Det är möjligt att se under avbokningssteget om bokningsavgiften återfås eller ej.

Hyra av Padel och Squashrack

Hyra av Padel och Squashrack kan endast göras när receptionen har öppet! Ni måste kunna lämna tillbaka racken innan receptionen stänger.

Historik för Spelkonto

Klicka på ‘Ditt Spelkonto’, där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.

Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under ‘Dina uppgifter’ kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord. Det är dock inte möjligt att byta Spelnyckel, för att göra det vänligen kontakta administratören.

Tips – Boka tid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka tid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben. Bäst blir det om man använder mobilläsaren Opera Mini.