Juniorträning

Juniorsatsning

Vi är stolta över att tagit hand om ungdomar som vill utvecklas i padel, squash och tennis från år 2012 då klubbens bildades. Några goda exempel är att 4 av våra junior som började tidigt hos oss och är 16-17 år nu, är tränare för våra yngre juniorer idag. Klubben har utbildat dessa juniorer efterhand och de är numera uppskattade förebilder för de yngre. För att även kunna hjälpa de ungdomarna som har kommit lite längre i sin padel så samarbetar vi med Mauri Andrini (Hello Padel), Andreas Johansson, Fredric Bengtsson, Husse Mehmedovic och Calle Larsson. När de mer erfarna juniorerna får mer professionell vägledning så kan de i sin tur hjälpa de nya på ett bättre sätt. Det vill säga att satsningen på de bättre kommer även de yngre och lite mer oerfarna till del. För klubben är det viktigt att ta hand om alla och kunna erbjuda bra träning till både nybörjare och de duktiga juniorerna.
juniorbild

Juniorträning i Padel

När: Onsdag, fredag och söndag eftermiddag samt lördag förmiddag. Vi kör i 15 veckor.

Var: Helsingborgs Racketklubb.

Hur: Vi sätter igång med ungdomsträning i padel för ungdomar mellan 7-14 år i början på varje ny termin. Vi är max fem i varje grupp och minst tre. Träningen hålls av erfarna tränare.

Pris:
1500 SEK för 15 gånger. I priset ingår banor, rack, bollar samt instruktör.

Anmälan:
Anmäl er till Anders Mattsson, info@racketclinic.se, 0701-475 971.

Juniorträning i Squash

Helsingborgs Racketklubb erbjuder träningsverksamhet för Juniorer i olika åldrar. Nybörjare är välkomna att prova på och lära sig grunderna i squash, medan fortsättningskurser utvecklar koordination, teknik och spelförståelse på ett kul sätt.

  • 1500kr per kurs (12 veckor)
  • 3-6 juniorer/grupp
  • Racket och bollar finns att låna

Gruppindelning och tider:
Torsdag
Fortsättningsgrupp
17.00-18.00 (ca 13-16år)

Fredag
Nybörjargrupp
15.00-16.00 (ca 10-13år)

För anmälan eller mer information, kontakta Joanne Elgood: joanne@playsquash.se (0703-290062)