City Squash

Helsingborgs Racketklubb vill stolt meddela att vi nu även kommer att erbjuda alla squashspelare 2 banor i centrala helsingborg. Helsingborgs Racketklubb har slagits ihop med Hbg Squash & Racket Club och nytt namn är Helsingborgs Racketklubb.

city-squash1

Viktiga nyheter för squashspel 2016

I samband med detta kommer vi att både införa ett nytt bokningssystem och byta ut alla gamla nycklar/taggar för cityklubben. Det innebär att de gamla nycklarna inte kommer att fungera efter den 4 januari samt att alla även behöver en s.k. spelnyckel.

Guldmedlemmar, skall kvittera ut en ny tagg och en spelnyckel efter fakturan är betald. Spelnyckeln används för att tända upp banan. Taggen används som vanligt för att komma in i hallen. Joanne Elgoood (joanne@playsquash.se) kommer att hjälpa er med utkvittering av taggar och spelnycklar. Joanne kommer att finnas på plats i city på Södra Strandgatan 1, den 2 januari mellan klockan 10-17. Ni kan även kontakta Joanne och avtala annan tid.

Spelnycken används både till City och Ramlösa. Bokningar görs på nätet med hjälp av ett användarnamn och lösenord som du själv skapar på www.bokatennis.nu/padelhelsingborg. Som ni redan vet ingår fritt squashspel, inklusive stegspel, både på Ramlösa och i City för Guldmedlemmar. Padel får vi dock betala extra för.

Med det nya systemet blir det möjligt att boka tider även i City för de som inte är Guldmedlemmar. De som har spelnycklar kan boka strötider, vilket innebär att vi får börja lära oss att kolla bokningar och själv boka i förväg för att vara säkra på att spela. Tiderna för Squashstegen kommer dock att vara förbokade.

Utomstående bokar strötider i 45 minuters intervaller. Prislistan är 100 SEK/45 min vardagar till kl.17 samt helger. Det kostar 160 SEK/45 min på vardagkvällar efter kl 17. Medlemmen köper en spelnyckel och använder denna spelnyckel för att komma in i lokalen och tända banan. Öppettiderna för strömedlemmen är begränsad till kl 21 måndagar-torsdagar och kl 19 fredagar-söndagar. Guldmedlem har däremot alltid access till hallen.

Övriga nyheter:

  • Gemensam stege
  • Gruppträning. Ambitionen är också att attrahera företag i city och få dem att antingen träna squash eller välja gruppträning. Andreas Lanker som är personlig tränare kommer att ansvara för gruppträningen som i första hand kommer vara funktionell träning (kettlebells, pilates bollar och övrig träning med den egna kroppen).
  • Squashträning kommer erbjudas av Joanne. För mer info helsingborgsracketklubb.se eller joanne@playsquash.se.
  • Golven i City kommer att bytas ut till sommaren. Det gick inte att laga dem.
  • Duschrummen i City kommer att fixas i början på året.
  • Väggarna på framförallt bana 1 i City är reklamerade och kommer att målas om.
  • Matta och drickakyl kommer strax till City