Olle Andersson

Mitt namn är Olle Andersson och jag är 15 år gammal.

Ända sedan jag var väldigt liten har jag spelat väldigt mycket tennis. Det började runt när jag var 6 år och sedan håll jag på med det i cirka 7 år till. Jag kände direkt att jag gillade att hålla på med rack och boll.
Jag spelade i Helsingborgs Tennisklubb (HTK) under nästan hela min ”tenniskärriär”. Väldigt bra klubb, bra miljö och bra tränare.
Under tennisperioden fick jag många vänner och vann en del turneringar. En resa jag kommer ihåg med tennisen var när vi spelade i Hamburg, Tyskland där jag tog hem vinsten i 11 års klassen vilket jag var väldigt stolt över.

Efter ett tag slutade pga jag inte hade samma ambition inom tennisen som jag hade haft innan.
Jag ville gärna hitta en ny utmanande och rolig sport och upptäckte padel genom mina föräldrar som tränade på Nordic Wellness som ligger precis brevid.
Jag tog mig dit och testade på padel och fastnade direkt. Det var så likt tennisen men ändå inte. Många olika möjligheter att slå bollen och jag fastade direkt för det, vet inte riktigt varför men det kändes bara rätt.

Nu är jag tränare på helsingborgs racketklubb och tycker det är väldigt roligt att träna barn och ungdomar i alla åldrar. Själv spelar jag också mycket padel och hoppas jag fortsätter att göra det i framtiden då jag tycker det är något av det roligaste jag vet.