Annette Nilsson

Mitt namn är Annette Nilsson. Jag har alltid varit aktiv med alla möjliga bollsporter, alltid haft ett stort intresse och svårt för att sitta still. Jag började spela tennis i vuxen ålder och blev snabbt biten, spelade och tävlade mycket under ca 10år. Jag spelade för Ramlösa Tennisklubb där jag hade mitt eget tennisdamlag som jag reste runt och tävlade med.
2012 blev Ramlösa Tennisförbund inbjudna att prova på padel. Jag blev biten direkt och det tog bara några månader och sedan lade jag tennis på hyllan och ägnade all min lediga tid på att spela och bli en duktig padelspelare.
Jag var den först kvinna som blev utbildad 2013 som tränare i padel (det var jag och hela Sveriges elitgrabbar). När jag började spela padel var det en grabbsport, vi var några få tjejer i hallen, det var en ganska tuff attityd och jag började tjata på alla tjejer jag kände (ganska många) körde gratis lektioner och inspirerade dem. Detta är vad jag brinner för! Vi är den klubben i Sverige som har lyckats bäst i antal tjejdeltagare och det känner jag mig stolt över.
Tyvärr blev jag skadad och var borta under en mycket lång period men kom tillbaks och har nu tagit många fler utbildningar under de senaste åren och jag vill fortsätta att inspirera och lära mig för att bli en bättre tränare och inspiratör. Under 2016 tog jag SM brons i +45.
profil-annette